Kuning Lucu Nyaman Baju Renang Siji Bocah Cantik Kanggo Kolam renang

Katrangan singkat:

Jinis: Baju Renang bocah-bocah wadon

Barang:baju renang bocah digawe khusus baju renang siji potong

Fitur:Alus, nyaman, garing cepet, ora beracun
Kain: 82% nilon, 18% elastane utawa khusus, klorin lan tahan UV.
Jinis Pasokan: Layanan OEM.
Desain: Desain khusus
Ukuran: S-XXXL.
Werna: Opsional warna, bisa disesuaikan karo Pantone No.
Gunakake: Klambi renang


Detail Produk

Tag Produk

Kabeh klambi renang bocah-bocah wadon digawe nganggo kain berkualitas tinggi lan diantrekake ing sisih ngarep lan mburi Kabeh cetakan kasedhiya ing pirang-pirang awak kaping pirang-pirang kanthi nganggo jedhing pilihan 1-PC utawa 2-PC sing cocog kanggo nglangi santai. Kasedhiya ing kabeh bocah-bocah wadon ukuran 2 nganti 14, mula para sadulur bisa nggayuh adegan pantai minangka tim Priksa manawa akeh papan koordinator lan rashguards sing apik kanggo nggawe pesawat sing apik!

Ukuran Tabel

Ukurane Dada Pinggang Saranake dhuwur
S 46-52CM 44-50 CM 80-100 CM
M 50-60 CM 48-58 CM 95-115 CM
L 54-64CM 52-62CM 110-130 CM
XL 58-68 CM 56-66CM 125-140 CM
XXL 62-72 CM 60-70 CM 140-150CM
XXXL 66-76 CM 64-74 CM 150-160CM

Pangukuran manual bakal ana bedane 2-3cm.

Werna sing apik, setelan ayu, apik banget. CATHETAN: Sawise mriksa komentar sing cocog karo merek iki, aku menehi ukuran ukuran saka ukuran biasa, lan cocog banget (mung rada longgar). Elinga yen sing nganggo cukup langsing.

Iki setelan renang paling apik sing durung ditemokake. Wernane luwih cerah tinimbang ing gambar. Pas uga sampurna lan ora pas banget utawa langsing.

Layanan Khusus

1. OEM, desain ODM kabeh apik kanggo pakean renang. Kita bisa nyithak logo desain sampeyan. Sampeyan bisa pesen desain. Sampeyan uga bisa ngirim gambar model dhewe. Kita bisa digawe khusus kanggo sampeyan. TANPA MOQ winates. Sembarang jumlah olèh. Nindakake pakean renang khusus minangka kesenengane.

2. Kita bisa nggawe printing layar lan digital sublimation printing kanggo sampeyan. Aja bebas ngirim desain sampeyan.
3. Werna wae ora apa-apa. Kita bisa pewarna lawon kanggo sampeyan.

4. MOQ biasane 100pcs. Nanging kita bisa nindakake jumlah apa wae.

5. Rega paling penting kanggo kabeh pelanggan. Yen sampeyan pengin ngerti regane. Sampeyan kudu ngerti paramèter, gaya sandhangan, aksesoris klambi, cara nyithak, pola, kain sandhangan, kualitas sandhangan, tanggal kiriman lsp. Iki minangka faktor utama kanggo mutusake rega. Yen sampeyan order, rega sing luwih murah bakal entuk.

Children-swimming-suit-2
Children-swimming-suit-3

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan