UPF50 + Bocah Mandi Balita Musim Panas Waterproof Bernapas Kanggo Pantai

Katrangan singkat:

Jeneng produk:  Bocah-bocah Bocah-bocah, Bocah-Baju Renang Pantai, Baju renang Anak

Bahan: 90% Nylon + 10% spandex

Fitur: Proteksi nontoksik, UV

Percetakan & Merek: Nyithak layar sutra, nyithak transfer panas, Costomized

UV sun Protective Rashguard: UPF50 +


Detail Produk

Tag Produk

Pakaian renang kanggo bocah-bocah wadon, tali sing bisa diatur, kain elastis tinggi, alus lan ramah kulit kanggo bocah sing wis gedhe

Cetakan cerah lan pilihan warna sing nyenengake mesthine bisa ditemokake ing njero banyu

Proteksi srengenge UPF 50+, nglindhungi kulit bocah wadon saka hawa panas

Cocog kanggo renang, pantai, kolam renang, pesta mandi utawa preinan musim panas

Klambi adus bocah-bocah wadon ing umur 2-12 taun. Pilihan sing paling apik kanggo pelajaran renang utawa nyenengake banyu pantai

Kanthi tliti keamanan lan kapentingan produk konsumen, kita terus nggunakake macem-macem pakaian renang paling apik kanthi konstruksi paling apik.

Ukuran Tabel

Ukurane Umur (umur) Dhuwur (cm) Bobot (0,5 kg)
S 2-3 80 20-25
M 3-4 90 25-30
L 4-5 100 30-40
XL 5-6 110 40-45
2XL 6-8 120 45-55
3XL 8-10 130 55-60
4XL 10-12 140 60-65

Aku maca ulasan liyane lan saya gedhe. Aku seneng banget. Anakku wadon nganggo 4T sing padhet lan iki pas karo ruangane kanggo tuwuh. Pola lucu lan aku ngormati tali sing bisa disetel.

Aku ora ngarep-arep banget kanggo jedhing iki amarga regane regane murah, nanging aku salah banget! Iki cocog banget lan kualitas luwih apik tinimbang sing dakkarepake. Aku seneng aku nyoba setelan iki!

Layanan Khusus

1. OEM, desain ODM kabeh apik kanggo pakean renang. Kita bisa nyithak logo desain sampeyan. Sampeyan bisa pesen desain. Sampeyan uga bisa ngirim gambar model dhewe. Kita bisa digawe khusus kanggo sampeyan. TANPA MOQ winates. Sembarang jumlah olèh. Nindakake pakean renang khusus minangka kesenengane.

2. Kita bisa nggawe printing layar lan digital sublimation printing kanggo sampeyan. Aja bebas ngirim desain sampeyan.
3. Werna wae ora apa-apa. Kita bisa pewarna lawon kanggo sampeyan.

4. MOQ biasane 100pcs. Nanging kita bisa nindakake jumlah apa wae.

5. Rega paling penting kanggo kabeh pelanggan. Yen sampeyan pengin ngerti regane. Sampeyan kudu ngerti paramèter, gaya sandhangan, aksesoris klambi, cara nyithak, pola, kain sandhangan, kualitas sandhangan, tanggal kiriman lsp. Iki minangka faktor utama kanggo mutusake rega. Yen sampeyan order, rega sing luwih murah bakal entuk.

Children-swimming-suit-12
Children-swimming-suit-13

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan