Kurva Seksi Musim Panas Loving Ruching Ngarep Kuning One Piece Womens Swimwear

Katrangan singkat:

Swimsuit kita cemlorot kanthi ngarep ruching sing seneng karo kurva; ~ Padding kontur ringan kanggo dhukungan lan bentuk.


Detail Produk

Tag Produk

Ngencerake weteng

Swimsuit Terinspirasi Antik ~ Ngencerake lan nglusake weteng lan pinggul; ~ Nuduhake kurva, dudu kulit.

Tampilake kurva

Setel jedhing ~ Allover shirring kanthi visual slim lan ndhelik; ~ Ditarik ing; ora ana penutupan.

baju renang siji kanthi bentuk sing paling apik ing pantai, kanthi teknologi kontrol canggih, padding kontur ringan lan shirring allover sing dipasang ing saben kurva. Setelan jedhing siji iki bakal nambah sentuhan pesona ing lemari klambi. Pilihan lan desain sing ati-ati bakal nggawe sampeyan nyaman, kanthi elegan lan seksi.

Ladies-Swimwear-16
Ladies-Swimwear-17

Ukurane

--Tali spaghetti sing bisa disetel, sampeyan bisa nyetel dawa tali sing luwih apik kanggo sampeyan.

  Tie Knot Cut Out Swimsuit Tie Knot Cut Out Swimsuit Ikatan Bikini Depan Dasi Ikatan Bikini Depan Dasi Swimsuit Rong Baju V-Kabel Swimsuit Rong Baju V-Kabel
Gaya Siji Piece Siji Piece Rong Piece Rong Piece Rong Piece Rong Piece
Gulu V Gulu V Gulu V Gulu V Gulu V Gulu V Gulu
Fitur Cut Out Cut Out Dasi Simpul Dasi Simpul V-Kabel V-Kabel

Awas Anget

1. Mangga dipriksa rincian ukuran kasebut kanthi tliti sadurunge tuku.

2. Nyuwun prabédan ukuran 2-3cm amarga pangukuran manual.

3. Yen sampeyan duwe awak ndhuwur sing luwih dawa, disaranake ukuran munggah (Nalika sampeyan tuku baju renang siji potong.)

4. Werna barang-barang barang bisa uga beda-beda tinimbang gambar amarga monitor sing beda.

5. Elinga manawa cetakan kasebut acak, mula saben setelan kasebut unik.

6. Luwih becik ngulungake barang kanthi lembut nganggo banyu adhem lan garing, aja nganti putih lan zat besi kurang. 

Layanan Khusus

1. OEM, desain ODM kabeh apik kanggo pakean renang. Kita bisa nyithak logo desain sampeyan. Sampeyan bisa pesen desain. Sampeyan uga bisa ngirim gambar model dhewe. Kita bisa digawe khusus kanggo sampeyan. TANPA MOQ winates. Sembarang jumlah olèh. Nindakake pakean renang khusus minangka kesenengane.

2. Kita bisa nggawe printing layar lan digital sublimation printing kanggo sampeyan. Aja bebas ngirim desain sampeyan.
3. Werna wae ora apa-apa. Kita bisa pewarna lawon kanggo sampeyan.

4. MOQ biasane 100pcs. Nanging kita bisa nindakake jumlah apa wae.

5. Rega paling penting kanggo kabeh pelanggan. Yen sampeyan pengin ngerti regane. Sampeyan kudu ngerti paramèter, gaya sandhangan, aksesoris klambi, cara nyithak, pola, kain sandhangan, kualitas sandhangan, tanggal kiriman lsp. Iki minangka faktor utama kanggo mutusake rega. Yen sampeyan order, rega sing luwih murah bakal entuk.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan