Musim Panas 90-120cm Baju Renang Bernapas Ramah Lingkungan Kanthi Bocah-Bocah

Katrangan singkat:

Tipe Produk: Swimwear & Beachwear

Bahan: poliester / spandeks

Jinis kain: Swimwear

Teknik: Cepet Garing, Pas nyenyet, Tetep Anget, Nyaman,

Fitur: Wicking uap, Bernapas, Fleksibel

bobote: 200g

desain: Layanan OEM / OEM


Detail Produk

Tag Produk

Macem-macem jinis bisa digunakake dening pria, wanita, lan bocah. Jubah bisa diterangake kanthi macem-macem jeneng, sawetara sing mung digunakake ing lokasi tartamtu, kalebu klambi renang, bikini, sepotong, rong potong, penjaga ruam, celana olahraga, celana pendek pantai, renang kompetitif utawa batang / jammer kanggo pria, uga liyane.

Pakaian renang tali pundhak sing bisa disetel kanthi mbukak sikil supaya luwih bebas

Bahan garing lan elastis cepet, alus lan ramah kulit

Baju renang bocah-bocah wadon kanthi warna sing cerah lan pola sing lucu

Dhaptar Ukuran

Ukurane Umur (umur) Dhuwur (cm) Bobot (0,5 kg)
S 2-3 80 20-25
M 3-4 90 25-30
L 4-5 100 30-40
XL 5-6 110 40-45
2XL 6-8 120 45-55
3XL 8-10 130 55-60
4XL 10-12 140 60-65

Iki lucu banget kaya ing gambar! Umurku 3 taun seneng desaine! Supaya wong liya ngerti ukuran 4 sejatine 3-4 lan 5 yaiku 4-5. Dadi yen sampeyan butuh 4 luwih gedhe, tekan ukuran 5! Cocog karo putri, nanging aku ngarep-arep bisa dadi 4 wong sing luwih migunani!

Anakku milih kostum renang iki, kita entuk 5-6 taun dheweke 4 taun, nanging dhuwur banget lan cocog banget lan dheweke seneng, materi sing apik lan rega sing apik

Layanan Khusus

1. OEM, desain ODM kabeh apik kanggo pakean renang. Kita bisa nyithak logo desain sampeyan. Sampeyan bisa pesen desain. Sampeyan uga bisa ngirim gambar model dhewe. Kita bisa digawe khusus kanggo sampeyan. TANPA MOQ winates. Sembarang jumlah olèh. Nindakake pakean renang khusus minangka kesenengane.

2. Kita bisa nggawe printing layar lan digital sublimation printing kanggo sampeyan. Aja bebas ngirim desain sampeyan.
3. Werna wae ora apa-apa. Kita bisa pewarna lawon kanggo sampeyan.

4. MOQ biasane 100pcs. Nanging kita bisa nindakake jumlah apa wae.

5. Rega paling penting kanggo kabeh pelanggan. Yen sampeyan pengin ngerti regane. Sampeyan kudu ngerti paramèter, gaya sandhangan, aksesoris klambi, cara nyithak, pola, kain sandhangan, kualitas sandhangan, tanggal kiriman lsp. Iki minangka faktor utama kanggo mutusake rega. Yen sampeyan order, rega sing luwih murah bakal entuk.

Children-swimming-suit-9
Children-swimming-suit-8

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan