Jangkoan Kursi Cheeky Cut Tinggi Gamelan Siji Bathing Suit Kanggo Wanita

Katrangan singkat:

Desain backless seksi;

– Akeh pilihan warna: warna solid lan print kewan;

–Material kain mulus luwih kepenak lan elastis;

–Satu baju renang kanggo wanita, wanita baju renang macan tutul;

–Care: Rekomendasi ngumbah tangan, ora ana bahan pemutih, zat besi rendah.

Detil jangkoan kursi sing apik lan jembar, nggawe sampeyan luwih seksi lan apik banget.

–Bikini iki duwe cangkir ing njero, sampeyan bisa nyopot miturut kahanan sampeyan dhewe.


Detail Produk

Tag Produk

Komposisi Bahan: Kain baju renang tankini loro iki digawe saka 82% poliester lan spandeks 18%. Kain regangan awet banget lan kepenak.

Desain ngarep gulu v seksi lan liwat tali bahu kanthi detail silang bali, nggawe jubah tankini luwih apik.

Sisih ngisor bikini duwe tali dobel ing sisih sing nyambung ngarep lan mburinglengkapi tali dobel ing pundhak. Sampeyan bakal nggawe sampeyan rumangsa apik lan apik banget dadi pemandangan sing apik.

Perut iki ngontrol weteng kanggo wanita sing cocog kanggo plancongan pantai, kolam renang, banyu lan plancongan tropis. Ayo ngisin-isini musim penyamakan!

Kasedhiya ukuran US sing beda kanggo sampeyan, S (US 0-2), M (US 4-6), L (US 8-10), XL (US 12-14), 2XL (US 16-18). Pilih ukuran sing pas kanggo sampeyan dhewe. Sugeng dina sing apik!

Ladies-Swimwear-6
Ladies-Swimwear-7

Ukurane

--Tali spaghetti sing bisa disetel, sampeyan bisa nyetel dawa tali sing luwih apik kanggo sampeyan.

  Tie Knot Cut Out Swimsuit Tie Knot Cut Out Swimsuit Ikatan Bikini Depan Dasi Ikatan Bikini Depan Dasi Swimsuit Rong Baju V-Kabel Swimsuit Rong Baju V-Kabel
Gaya Siji Piece Siji Piece Rong Piece Rong Piece Rong Piece Rong Piece
Gulu V Gulu V Gulu V Gulu V Gulu V Gulu V Gulu
Fitur Cut Out Cut Out Dasi Simpul Dasi Simpul V-Kabel V-Kabel

Layanan Khusus

1. OEM, desain ODM kabeh apik kanggo pakean renang. Kita bisa nyithak logo desain sampeyan. Sampeyan bisa pesen desain. Sampeyan uga bisa ngirim gambar model dhewe. Kita bisa digawe khusus kanggo sampeyan. TANPA MOQ winates. Sembarang jumlah olèh. Nindakake pakean renang khusus minangka kesenengane.

2. Kita bisa nggawe printing layar lan digital sublimation printing kanggo sampeyan. Aja bebas ngirim desain sampeyan.
3. Werna wae ora apa-apa. Kita bisa pewarna lawon kanggo sampeyan.

4. MOQ biasane 100pcs. Nanging kita bisa nindakake jumlah apa wae.

5. Rega paling penting kanggo kabeh pelanggan. Yen sampeyan pengin ngerti regane. Sampeyan kudu ngerti paramèter, gaya sandhangan, aksesoris klambi, cara nyithak, pola, kain sandhangan, kualitas sandhangan, tanggal kiriman lsp. Iki minangka faktor utama kanggo mutusake rega. Yen sampeyan order, rega sing luwih murah bakal entuk.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan