Kulit Ramah Cepet Kering Anti Uv Breathable Kolam Renang Pria

Katrangan singkat:

  • Penutupan elastis
  • Kain sing sampurna kanggo olahraga intensitas dhuwur.
  • Panel samping kanthi jahitan kontras ngasilake tampilan fisik sing paling apik.
  • Pinggang elastis dhuwur
  • Dhuwur elastis ing paha ngubengi paha
  • UKURAN: M = Pinggang 29.5 ″ -33.5 ″; L = Pinggang 33.6 ″ -37.4 ″; XL = Pinggang 35 ″ -42 ″;

Detail Produk

Tag Produk

85% Polyester + 15% Spandex, Mesin cuci;

2 Kanthong Sisih kanggo keperluan sampeyan, ora bakal mumbul kanggo ngamanake tombol / telpon / gel sampeyan, desain kanthong aman luwih aman kanggo nyegah barang supaya ora tiba ing kahanan apa wae;

Pesen ukuran 1 mudhun yen sampeyan luwih seneng kompresi, tutup elastis;

Celana ketat kompresi olahraga digawe saka kain elastisitas sing apik kanggo nambah gerakan kanthi kenyamanan maksimal lan entheng;

Desain sing ramah kulit lan awet. Jahitan flatlock nambah alus lan nglindhungi tanpa kulit lan iritasi kulit;

Nyaman. Tali elastis kanthi tali pinggang elastis lan anti lunyu, kathok cendhak sing mlaku kanthi cepet iki bisa ngredhakake lara otot lan njaga awak supaya tetep sehat, adhem garing lan bisa napas;

Celana kompresi atletik nglindhungi kulit saka srengenge, tetep adhem lan garing;

Celana pendek olahraga sing apik kanggo olahraga, olahraga, gym, bersepeda lan liya-liyane. Yen sampeyan pengin ngalami kompresi ing kulit sing luwih sithik, mangga wenehake ukuran 1 luwih murah tinimbang biasane.

Men’s-Swimwear-16
Men’s-Swimwear-17

Aku tuku saben pamenang sekolah menengah nganggo celana pendek kasebut. Dheweke cukup gedhe tinimbang sing diarepake lan cenderung menehi seret ing banyu. Dheweke apik banget kanggo latihan, nanging ora disaranake kanggo kompetisi. Kualitas apik lan isih bisa digunakake, mula aku menehi 5 bintang.

Wara-wara

ngumbah tangan ing banyu adhem, nyumerepi utawa glethak nganti garing. Aja nyetrika utawa ngumbah ing banyu panas. Aja sunar srengenge langsung.

Layanan Khusus

1. OEM, desain ODM kabeh apik kanggo pakean renang. Kita bisa nyithak logo desain sampeyan. Sampeyan bisa pesen desain. Sampeyan uga bisa ngirim gambar model dhewe. Kita bisa digawe khusus kanggo sampeyan. TANPA MOQ winates. Sembarang jumlah olèh. Nindakake pakean renang khusus minangka kesenengane.

2. Kita bisa nggawe printing layar lan digital sublimation printing kanggo sampeyan. Aja bebas ngirim desain sampeyan.
3. Werna wae ora apa-apa. Kita bisa pewarna lawon kanggo sampeyan.

4. MOQ biasane 100pcs. Nanging kita bisa nindakake jumlah apa wae.

5. Rega paling penting kanggo kabeh pelanggan. Yen sampeyan pengin ngerti regane. Sampeyan kudu ngerti paramèter, gaya sandhangan, aksesoris klambi, cara nyithak, pola, kain sandhangan, kualitas sandhangan, tanggal kiriman lsp. Iki minangka faktor utama kanggo mutusake rega. Yen sampeyan order, rega sing luwih murah bakal entuk.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan