Panel Sisih Wangun Panutupan Elastis 29.5 ″ -45.3. Jas Mandi Pria

Katrangan singkat:

· Penutupan elastis

· Kain sing sampurna kanggo olahraga intensitas tinggi.

· Panel sisih kanthi jahitan kontras ngasilake tampilan fisik sing paling apik.

· Sabuk elastis dhuwur


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan: Pakaian renang pria sing dirancang kanggo kenyamanan lengkap lan gerakan bebas, kalebu celana boxer kanggo pria sing pengin santai sedina muput, saben dina.

FIT sing gegandhengan: Digawe saka kain wicking kelembapan super alus sing nyedhiyakake gelang klambi lan anti-gulung, celana jero celana boxer pria kasebut nduweni jahitan 5 "lan lungguh ing tengah paha.

Dhukungan: Celana petinju dilengkapi karo BallPark Pouch sing dipatenake kanggo nyuda gesekan lan njaga bagean awak kanthi panel bolong sing bisa napas kanggo kenyamanan tanpa rasa aman.

TECH BUILT-IN:Celana jero iki nduweni Fit Tiga-D kanggo kenyamanan ergonomis lengkap, lan Flat Out Seams kanggo nyegah iritasi. Petinju perawatan gampang yaiku mencuci mesin lan garing garing amarga ora repot.

Men’s-Swimwear-15
Men’s-Swimwear-14

Ukuran Tabel

Ukuran M: Pinggang 29.5 "-33.5";

Ukuran L: Pinggang 33.6 "-37.4";

Ukuran XL: Pinggang 35 "-40";

Ukuran 2XL: Pinggang 37.4 "-45.3".

Fitur

100% Polyester

Diimpor

Kain: 85% Nylon, 15% Spandex, Lapisan: 116% Polyester

Ringan lan garing kanthi cepet lan nolak band pinggang sing luntur

Keandalan lan daya tahan awet, cocog kanggo kegiatan renang lan olahraga liyane

Swimsuit Jammer Profesional, Desain sing dipasang, Yen sampeyan luwih seneng nganggo looser, munggah ukuran

Wara-wara

ngumbah tangan ing banyu adhem, nyumerepi utawa glethak nganti garing. Aja nyetrika utawa ngumbah ing banyu panas. Aja sunar srengenge langsung.

Layanan Khusus

1. OEM, desain ODM kabeh apik kanggo pakean renang. Kita bisa nyithak logo desain sampeyan. Sampeyan bisa pesen desain. Sampeyan uga bisa ngirim gambar model dhewe. Kita bisa digawe khusus kanggo sampeyan. TANPA MOQ winates. Sembarang jumlah olèh. Nindakake pakean renang khusus minangka kesenengane.

2. Kita bisa nggawe printing layar lan digital sublimation printing kanggo sampeyan. Aja bebas ngirim desain sampeyan.
3. Werna wae ora apa-apa. Kita bisa pewarna lawon kanggo sampeyan.

4. MOQ biasane 100pcs. Nanging kita bisa nindakake jumlah apa wae.

5. Rega paling penting kanggo kabeh pelanggan. Yen sampeyan pengin ngerti regane. Sampeyan kudu ngerti paramèter, gaya sandhangan, aksesoris klambi, cara nyithak, pola, kain sandhangan, kualitas sandhangan, tanggal kiriman lsp. Iki minangka faktor utama kanggo mutusake rega. Yen sampeyan order, rega sing luwih murah bakal entuk.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan