Seksi V Leher Ngarep Lengan Bahu One Piece Wanita Bikini Set

Katrangan singkat:

Komposisi Bahan: Kain baju renang tankini siji iki digawe saka poliester 82% lan spandeks 18%. Kain regangan awet banget lan kepenak.


Detail Produk

Tag Produk

Desain ngarep gulu v seksi lan liwat tali bahu kanthi detail silang bali, nggawe jubah tankini luwih apik.

Sisih ngisor bikini duwe tali dobel ing sisih sing nyambung ngarep lan mburinglengkapi tali dobel ing pundhak. Sampeyan bakal nggawe sampeyan rumangsa apik lan apik banget dadi pemandangan sing apik.

Perut iki ngontrol weteng kanggo wanita sing cocog kanggo plancongan pantai, kolam renang, banyu lan plancongan tropis. Ayo ngisin-isini musim penyamakan!

Kasedhiya ukuran US sing beda kanggo sampeyan, S (US 0-2), M (US 4-6), L (US 8-10), XL (US 12-14), 2XL (US 16-18). Pilih ukuran sing pas kanggo sampeyan dhewe. Sugeng dina sing apik!

Ladies-Swimwear-6
Ladies-Swimwear-7

95% Poliester + 5% Spandex

❀Model nganggo KECIL. Mlaku banget! Yen sampeyan seneng gaya longgar, sampeyan bisa milih ukuran sing luwih gedhe.

❀Jubah tanpa jubin tanpa backless, nganggo garis v-neckline sing luwih jero, dipasang nganggo tali spaghetti sing bisa disetel, cangkir sing bisa dicopot lan punggung sing mbukak. Baju renang sing siji kanggo wanita iki duwe bahan sing pas banget lan rasane!

❀Nampilake pola cetak kewan trendi lan warna padhet, iku gaya sing kudu dimiliki! Lan sampeyan ora bisa salah karo siluet v-neck lan gaya siji!

❀ Cukup tambahi sunnies lan topi favorit! Utawa sampeyan bisa nganggo gaya nutupi, kardigan, kimono lan kacamata ireng kanggo tampilan dina pantai musim panas sing sampurna! Tampilan sing apik banget gampang banget disenengi ing musim panas!

WomenWanita baju renang cocog kanggo sisih pantai, sisih kolam, plancongan, resort, pelayaran, lan akeh acara. Swimsuit leher v jero sing seksi nuduhake lekuk sampeyan. Pancen kudu ana ing plancongan pantai!

Layanan Khusus

1. OEM, desain ODM kabeh apik kanggo pakean renang. Kita bisa nyithak logo desain sampeyan. Sampeyan bisa pesen desain. Sampeyan uga bisa ngirim gambar model dhewe. Kita bisa digawe khusus kanggo sampeyan. TANPA MOQ winates. Sembarang jumlah olèh. Nindakake pakean renang khusus minangka kesenengane.

2. Kita bisa nggawe printing layar lan digital sublimation printing kanggo sampeyan. Aja bebas ngirim desain sampeyan.
3. Werna wae ora apa-apa. Kita bisa pewarna lawon kanggo sampeyan.

4. MOQ biasane 100pcs. Nanging kita bisa nindakake jumlah apa wae.

5. Rega paling penting kanggo kabeh pelanggan. Yen sampeyan pengin ngerti regane. Sampeyan kudu ngerti paramèter, gaya sandhangan, aksesoris klambi, cara nyithak, pola, kain sandhangan, kualitas sandhangan, tanggal kiriman lsp. Iki minangka faktor utama kanggo mutusake rega. Yen sampeyan order, rega sing luwih murah bakal entuk.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan