Warta

  • Underwear knowledge: commonly used materials for underwear
    Wektu kiriman: Sep-19-2020

    Celana jero, kalebu bras, rompi, kathok, klambi ketat, Kaos Kaos, kaos budaya, kaos, sweter katun, lan liya-liyane, yaiku sandhangan sing kena langsung karo kulit manungsa. Dheweke gegandhengan karo kesehatan sampeyan. Mula, sampeyan kudu luwih nggatekake kualitas unde ...Waca liyane »

  • Knowledge of knitted fabrics
    Wektu kiriman: Sep-19-2020

    Kain rajutan nduweni tekstur alus, nyerep kelembapan lan tahan angin, elastisitas lan ekstensibilitas sing apik, lan klambi rajutan produktif kepenak dienggo, cedhak karo awak, bebas nyenyet, lan bisa nggambarake lengkung awak manungsa. Kni modern ...Waca liyane »

  • Fabric selection of underwear
    Wektu kiriman: Sep-19-2020

    Kain sing paling apik kanggo jeroan? Kain apa sing paling apik kanggo jeroan? Kain jeroan umume kaya ing ngisor iki: katun 1、100%: Katun 100% nduweni retensi anget lan serap kringet sing apik. Nanging kanggo wong sing kringet, katun bisa uga ...Waca liyane »