Swimsuit Pria Ringan M-XXXXL Tahan Warna Multi-Tahan Lama

Katrangan singkat:

· Penutupan elastis

· Kain sing sampurna kanggo olahraga intensitas tinggi.

· Panel sisih kanthi jahitan kontras ngasilake tampilan fisik sing paling apik.

· Sabuk elastis dhuwur


Detail Produk

Tag Produk

 Cut kompetisi kepungkur ing kolam renang nganggo jammer teknis sing dirancang kanggo nambah kinerja sampeyan. Dirancang saka kain Endurance + kanthi regangan papat arah kanggo retensi bentuk lan tahan tahan klorin kanggo gaya tahan lama, ngisor pangatusan cepet iki nyedhiyakake jangkoan lan kenyamanan.

Men’s-Swimwear-8
Men’s-Swimwear-9

Ukuran Tabel

Pilih ukuran sing cocog miturut tabel ukuran sing dianyari ing ngisor iki.

Ukuran M, Pinggang 28 "- 30",

Ukuran L, Pinggang 30 "- 32",

Ukuran XL, Pinggang 32 "- 34",

Ukuran XXL, Pinggang 34 "- 36",

Ukuran XXXL, Pinggang 36 "- 38",

Ukuran XXXXL, Pinggang 37 '' - 39 ''

Fitur

Kain regangan 2 arah sing entheng, garing kanthi cepet amarga retensi bentuk sing apik lan kompresi stabil otot.

Kain tahan klorin paling dawa lan paling laris. Tetep nglangi warna lan bentuk sawise nglangi.

Tahan klorin lan dirancang kanggo gerakan. Pertahanan bentuk nganti 10x luwih dawa tinimbang pakean renang biasa.

Dhukungan lan kenyamanan optimal kanggo wong sing ana ing banyu 2-3 dina seminggu.

Layanan Khusus

1. OEM, desain ODM kabeh apik kanggo pakean renang. Kita bisa nyithak logo desain sampeyan. Sampeyan bisa pesen desain. Sampeyan uga bisa ngirim gambar model dhewe. Kita bisa digawe khusus kanggo sampeyan. TANPA MOQ winates. Sembarang jumlah olèh. Nindakake pakean renang khusus minangka kesenengane.

2. Kita bisa nggawe printing layar lan digital sublimation printing kanggo sampeyan. Aja bebas ngirim desain sampeyan.
3. Werna wae ora apa-apa. Kita bisa pewarna lawon kanggo sampeyan.

4. MOQ biasane 100pcs. Nanging kita bisa nindakake jumlah apa wae.

5. Rega paling penting kanggo kabeh pelanggan. Yen sampeyan pengin ngerti regane. Sampeyan kudu ngerti paramèter, gaya sandhangan, aksesoris klambi, cara nyithak, pola, kain sandhangan, kualitas sandhangan, tanggal kiriman lsp. Iki minangka faktor utama kanggo mutusake rega. Yen sampeyan order, rega sing luwih murah bakal entuk.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan