Garis Wanita Kanthi Cepet, Rong Potong Potong Baju Renang, Monokini

Katrangan singkat:

Wanita loro potongan baju renang potongan monokini kontrol weteng. Rompi iki nganggo baju renang sepotong potongan potongan ing sisih ngarep lan mburi weteng, dilengkapi tali bahu sing bisa disetel lurus salib. Roti mandian empuk pinggir tinggi iki dirancang kanthi dhasar sikil sing dipotong dhuwur supaya cocog. Angka iki ngrancang desain klambi sikil tummy kontrol sikil sing dhuwur, supaya pas kanggo bentuk awak sampeyan! Baju renang warna cerah retro wanita, jubah mandi, paling seksi lan apik.


Detail Produk

Tag Produk

Dhuwur, dheweke milih potongan potongan mandi mandhi kanggo ngombe. Baju renang seksi iki nyandhang sandhangan baju renang nganggo potongan leher sendhok, tali bahu spaghetti sing bisa disetel, dilapisi sisipan bantalan sing bisa dicopot kanggo kenyamanan utama. Pakaian renang siji sing empuk iki dorong ing dada kanthi apik, nggawe sampeyan luwih yakin! Swimsuit criss salib nglengkapi detail bali katon luwih seksi lan lucu! Roti mandian monokini lucu saben musim panas penting banget kanggo plancongan sing direndhem srengenge.

Ladies-Swimwear
Ladies-Swimwear-1

Desain Unik

Ndhuwur kanthi garis leher sing terjun lan hembala flounce hemline feminin, nengsemake lan nyenengake tokoh. Nggawe sampeyan katon mewah lan elegan.

Pad sing bisa dicopot

Bra bantalan sing bisa dicopot empuk empuk kanggo push bra tanpa pamer.

Ukurane

S = US 4-6, Dada (inci): 34- 35, Pinggang (inci): 26-27, Hips (inci): 36.5-37.5

M = US 8-10, Payudara (inci): 36-37, Pinggang (inci): 28-29, Pinggul (inci): 38.5-39.5

L = US 12-14, Dada (inci): 38-40, Pinggang (inci): 30-32, Hips (inci): 40.5-42.5

XL = AS 14-16, Dada (inci): 41-42, Pinggang (inci): 33-34, Hips (inci): 43.5-45.5

Fitur

-Barisan diantrekake

-Cut-out adjustale tali silang silang bali munggah

-Warna neon neon: Ireng, putih, biru neon, kuning neon, coklat

-Kendhungan weteng dhuwur ngontrol baju renang

-Suit baju gulu

-Gaya klasik lan gaya klasik

Layanan Khusus

1. OEM, desain ODM kabeh apik kanggo pakean renang. Kita bisa nyithak logo desain sampeyan. Sampeyan bisa pesen desain. Sampeyan uga bisa ngirim gambar model dhewe. Kita bisa digawe khusus kanggo sampeyan. TANPA MOQ winates. Sembarang jumlah olèh. Nindakake pakean renang khusus minangka kesenengane.

2. Kita bisa nggawe printing layar lan digital sublimation printing kanggo sampeyan. Aja bebas ngirim desain sampeyan.
3. Werna wae ora apa-apa. Kita bisa pewarna lawon kanggo sampeyan.

4. MOQ biasane 100pcs. Nanging kita bisa nindakake jumlah apa wae.

5. Rega paling penting kanggo kabeh pelanggan. Yen sampeyan pengin ngerti regane. Sampeyan kudu ngerti paramèter, gaya sandhangan, aksesoris klambi, cara nyithak, pola, kain sandhangan, kualitas sandhangan, tanggal kiriman lsp. Iki minangka faktor utama kanggo mutusake rega. Yen sampeyan order, rega sing luwih murah bakal entuk.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan