Hubungi Kita

Baishiqing Garment Weaving Co., Ltd.

Alamat

Kabupaten Pertama & Kaloro saka

industrialZoneDonghaian Kab

Kutha Shenhu, Kutha Jinjiang

Provinsi Fujian, China.

Telpon

0086-13636995656

86-0595-88291580

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Pengin kerja sama kita?

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita