Babagan Kita

Sugeng rawuh ing Baishiqing

Fujian Jinjiang baishiqing Weaving Co., Ltd.dununge ing pesisir kidul China, jejer karo Provinsi Zhejiang ing sisih lor mangetan, Provinsi Jiangxi ing sisih lor-kulon, Provinsi Guangdong ing sisih kidul-kulon, lan madhep karo Provinsi Taiwan ngliwati Selat Taiwan ing sisih kidul-wétan. Perusahaan iki didegake ing taun 1990-an, duwe luwih saka 30 taun pengalaman manufaktur sandhangan sing sugih, kita minangka produksi profesional kanggo macem-macem jinis perusahaan jeroan lan jeroan. Area konstruksi 15000 meter persegi.

Our company has more than 200 garment technicians. They have rich experience in garment technology. At the same time, we have a leading team with rich management experience to lead the sustainable development of the enterprise. We have imported a series of most advanced garment production equipment from Japan and Germany. Through the efforts of all staff and years of international trade processing and labeling experience, we have established a stable clothing production and R & D supply chain system to meet customers' demand for R & D and design, production and sales, after-sales service, etc

Kita duwe telung jinis utama

jeroan, setelan yoga lan baju renang

Desain jeroan sing kita lakoni:manut wujud awak, kaendahan ing ati; panggunaan kain sing kita lakoni: kepenak lan sampurna, kesehatan dhisik. Ing babagan teknologi,kita tundhuk:negesake awak sing sampurna, manteb ing ati lan mesthi diiringi. Kita milih kain kualitas tinggi kanggo nggawe setelan yoga, sing bisa garing lan ventilasi kanthi cepet. Cocog kanggo mlaku, yoga, mlumpat, peralatan olahraga lan olahraga liyane.

Bocah lanang lan wadon padha bisa nganggo klambi renang. Fitur kain: alus, nyaman, pangatusan cepet, ora beracun. Gaya desain paling populer saiki.

Ing ndhuwur minangka produk, ing industri lan para panuku wis saka macem-macem pembeli pujian lan pujian sing dhuwur.

Misi: Klumpukne wong-wong sing padha precaya, lan ngupaya supaya sesanti umum; Mbangun sistem rantai pasokan sing sampurna kanggo nyediakake klambi lan layanan sing berkualitas; Gawe urip sing luwih apik kanthi gaweyan!

Filsafat Pangembangan: Terus maju kanthi macem-macem kompetitif, tetep maju kanthi intensif.

Nilai:  Integritas lan keadilan Pelanggan pisanan sing berorientasi Wong kerja keras

Roh Perusahaan: Kita nindakake! Kita bisa!

Tata Letak Perusahaan

avout-1 (4)

Kantor

avout-1 (6)

Sample Showroom

IMG_20160623_090409

Gudang

IMG_20160623_085917

Mesin Lingkaran Gedhe

IMG_20160623_085246

Kamar Nglereni

IMG_20160623_084909

Departemen Produksi